dilluns, 24 de juny del 2024

SISÈ PREPARA JOCS MUSICALS ALS SEUS FILLOLS

 Aquest tercer trimestre l'alumnat de sisè té un repte molt important, i és que a principi de curs em van demanar si podien fer alguna activitat musical amb els seus fillols de primer i ara és el moment.

Els he demanat que en grups explorin diferents tipus de jocs on surti la música d'alguna manera (cançó, sons, instruments, dansa, de picar de mans, de salta corda, tradicionals, o creativitat al poder i que se l'inventin..) i que sigui d'una durada de 10 minuts per tal de preparar una gimcana al grup de primer. 

Per ajudar-los a explorar jocs els he portat uns quants llibres de jocs, i els he deixat enllaçats a unes llistes de youtube:  cançons, reptes,  jocs de mans, jocs amb elasticats per a que tinguin a on escollir, i amb la opció de poder agafar qualsevol material que tenim a l'aula de música per a preparar-lo.


Després d'explorar els jocs ens grups cooperatius, han tingut 2/3 sessions més per definir molt bé quin serà el seu joc i com l'explicaran als petits.

Dilluns 13 de maig va arribar el dia en que es van trobar P1 i P6 i van gaudir d'una sessió de jocs musicals que va ser un èxit ! Per controlar que els grups passesin per tots els jocs se'ls va donar una tarjeta on havien d'anotar al final del joc com havia anat amb una cara contenta.


Aquí us deixo un petit resum del moment:


ENHORABONA PETITS GRANS MÚSICS !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Sigues atrevit i deixa'm un comentari!
No saps la il·lusió que em fa saber la vostra opinió!
I si t'agrada el que veus perquè no et subscrius al blog per no perdre les últimes novetats?