diumenge, 15 de desembre del 2019

PREPARTS PEL CONCERT !

Ja hem fet els últims assajos i ja estem preparats pels concerts d'aquesta setmana !
RECORDEU:
DILLUNS canten els petits de l'escola
DIMARTS I DIMECRES canta tota la primaria

3 comentaris:

  1. Gràcies!!! Cançons noves i divertides!!

    ResponElimina
  2. Hola Judith, m'agrada el teu blog, `poder veure tot el que feu a música, és molt divertit com aprenen una asignatura tant important per a mi. Penjareu els assaixos del festival de nadal 2019?. No vaig poder assistir, i el meu home no va gravar perquè vau dir que no es podia,i que el penjarieu al blog, no el trobo en lloc. El curs passat si que no vau penajar tot, 4rt va cantar dos cançons i només està penjada una i no està gravada al escenari, si no que en una classe. Li vaig comentar a la Pilar. Jo em miro el blog i em baixo sempre totes les fotos i els videos, perquè m'agrada molt i així tinc un recòrd del meu fill, al seu pas per l'escola. Gràcies per mostrar-nos el que fan.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola ! me n'alegro que segueixis els videos dels teus fills i fins i tot em fa moltíssima il.lusió que te'ls baixi per guardar-los. Moltes gràcies!
      No et preocupis que si que et pujaré el video dels concerts, no sé quin problema vam tenir l'any passat que no van arribar a publicar-se, però en breu els trobaràs a la web!!
      Bones festes !!

      Elimina

Sigues atrevit i deixa'm un comentari!
No saps la il·lusió que em fa saber la vostra opinió!
I si t'agrada el que veus perquè no et subscrius al blog per no perdre les últimes novetats?