diumenge, 29 de setembre del 2024

CANTÀNIA "REAL"

  Aquest curs l'alumnat de cinquè curs de primària cantarà l'obra REAL, composta per Xavier Pastrana i escrita per Llucia Ramis. el 4 de juny a les 11:30h a l'Auditori de Barcelona.

L'obra explora conceptes com realitat i els seus limits, què es real i que no és,  la dictadura de les pantalles i el món virtual entre d'altres.


SINOPSI de l'obra:

La Vera i l’Ernest són personatges de videojoc. L’Ernest vol saber què hi ha més enllà de les aventures que estan condemnats a repetir, vol sortir del rectangle on estan tancats. La Vera li diu que realitat i ficció són el mateix, i que l’una serveix per explicar l’altra (a través dels contes, les faules o amb metàfores).

Com que no el convenç, li mostra les realitats d’alguns nens i nenes enganxats al videojoc que ells protagonitzen. Llavors tots dos salten al món tangible i l’Ernest s’espanta, perquè ja no té la protecció de la pantalla.

De fet, la Vera i l’Ernest també són jugadors que s’evadien mitjançant un món al qual eren herois immortals. Ara han d’aprendre que tothom és alhora persona i personatge, real i representació, sempre protagonista del joc de la vida.

Us deixo l'entrevista amb els autors per a que comencem a endinsar-nos en aquesta obra:

Podeu escoltar l'obra aquí.

CURS 24-25: 50 ANYS, NOUS HORITZONS, VIU I CELEBRA !

  Benvinguts i benvingudes al curs 24-25 ple de celebracions ja que aquest curs l'escola fa 50 anys ! I aquest número s'ha de celebrar, estem d'acord oi? Voleu saber una mica com?

Doncs la primera sorpresa va ser la festa d'inauguració el primer divendres de curs, on vam sortir tota l'escola al pati per compartir esmozar ofert per l'escola i al final tots els docents van tocar davant d'ells una batucada ! 
Crec que tenint en compte que només vam fer una sessió per practicar, ens va quedar molt xula !!