dissabte, 29 de novembre del 2014

P3 TOCA EL CARILLÓ

Com el Papagueno a la òpera de La Flauta Màgica, els nens de P3 toquen el carilló per espantar a la dolenta Reina de la Nit

4 comentaris:

  1. Hola Judith. Em diuen Juan i sóc un fervent seguidor teu. Si tinc alguna errada en els meus comentaris és perquè la meua llengua materna no és el català, encara que m'agrada escriure sense errades.
    Ja vam estar estar parlant fa uns dies pel Facebook, concretament el dia 19 de setembre on et vaig demanar ajuda per a fer classes de música a Infantil. Doncs bé, aquí estic de nou.

    Com vas treballar concretament aquesta activitat? M'agradaria molt fer-la a classe amb els alumnes.

    Moltíssimes gràcies, com sempre.

    ResponElimina
  2. Hola Juan
    Gracies per seguir el meu blog i dir-me aquestes paraules!
    T'explico :
    Vem estar treballant l'audició de la flauta màgica. El primer q vaig fer va ser explicar per sobre la història amb uns dibuixos dels personatges i després al llarg d'unes tres o quatre sessions anava treballant algunes audicions .Primer la de la reina de la nit amb aquells sons tan aguts. Un altre día vem fer el duet papagueno i papaguena per diferenciar veu d home i de dona. I un altre día vem sentir les "campantes màgiques" q resulta q es fan amb un carilló com el que tenim a classe ;)
    Aixi q els trec el carilló i els toco un parell de cançonetes q coneixen i després els deixo passar un per un a tocar -lo .
    Sempre que vulguis q t'expliqui el q faig estaré encantada de contestar-te. Però és la meva manera de fer, pots fer-ho com més t'agradi 👍🏼
    Si fas alguna cosa ja en comentes com t'ha anat !
    Salutacions

    ResponElimina
  3. I jo estic encantat de que em contestes tan bé i ràpid.

    Bon cap de setmana Judith!

    P.D.: Per supost que et comentaré.

    ResponElimina
  4. Hola Judith. Ja vaig fer "La flauta màgica" i va eixir molt bé. A més, els va encantar fer la titella. Crec que, probablement, hauré de preguntar-te alguna cosa més més endavant.

    Moltíssimes gràcies!

    ResponElimina

Sigues atrevit i deixa'm un comentari!
No saps la il·lusió que em fa saber la vostra opinió!
I si t'agrada el que veus perquè no et subscrius al blog per no perdre les últimes novetats?